O družbi

2. POKAL LPP - VZPON NA PASJO RAVAN 2017

Za vas smo pripravili 2. vzpon na Pasjo Ravan, ki šteje za 2. Pokal - LPP. Glede na velik odziv izpred enega leta, vas tudi letos pričakujemo v velikem številu. Pridite in povabite ter motivirajte ostale člane našega velikega kolektiva - LPP.

START: Nedelja, 23. julij, ob 10:00,

Todraž, na parkirišču uprave Rudnika žirovski vrh.

PODATKI O PROGI: Dolžina proge: 11.5 km

Zaprta vožnja: 1.3 km

Višinska razlika: 520m

Povprečni naklon: 5%

Max naklon: 15%

PRIJAVE: Prijave sprejema organizator na dan prireditve od 8:00h do 9:40h, na startnem prostoru v TODRAŽU.

Odrasli: 15 €

Ekipa 10. kolesarjev: 10 € = KD - LPP

KATEGORIJE: Za 2. Pokal LPP

Moški do 50 let (1999 – 1967)

Moški nad 51 let (1966 +)

Za 2. Pokal LPP lahko tekmujejo člani Kolesarskega društva LPP in vsi zaposleni v podjetju LPP, ki se prijavijo pod KD – LPP.

Vabljeni vsi člani/ce KD-LPP, da se pridružite in odpeljete progo po svojih zmožnostih.

Pridružite se: gre za druženje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.