Aktualno

Brezplačna vožnja s turističnim vlakcem

Novi električni turistični vlakec URBAN bo na prvo uradno vožnjo zapeljal v sredo, 25. aprila 2018. Vožnja bo ta dan za vse, ki se želite peljati, brezplačna.

Vlakec bo vozil cel dan, od jutranjih ur do večera. Zgodaj zjutraj bo vozil po potrebi, po 11. uri pa vsako uro in pol z začetne vstopne postaje Mestna hiša na Stritarjevi ulici. Zadnja vožnja bo ob 20. uri. Celotna vožnja traja od  75 do 90 minut, odvisno od prometa. Na vlakec in iz vlakca boste potniki lahko vstopili ali izstopili tudi, ko se bo vlakec med vožnjo ustavil na drugih postajališčih.

Foto: Doris Kordić

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.