Aktualno

Četrtek, 17.1.2013, ob 7.45 uri: Možne medkrajevne zamude na linijah Logatec, Vrhnika

Zaradi zapore na avtocesti Postojna Logatec pričakujemo na linijah LPP Logatec in Vrhnika proti Ljubljani kasneje zamude.

V primestnem prometu, na območjih Peč, Troščine, Grosuplje, Bičevje, Podgorica zaradi neočiščenih cestišč:

-10 min zamuja 3G v obeh smereh,

-šolski prevozi na nekaterih linijah niso mogli opraviti prvih odhodov

Mestni potniški promet poteka tekoče.

Srečno na poti!

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.