Aktualno

EcoMeet in EKO RELI, to soboto, 14.10.2017

Dogodek ECOMEET, tokrat že osmi po vrsti, je največji dogodek na temo ekoloških vozil v Sloveniji, kjer bodo najširši javnosti predstavljene nove tehnologije in netehnološke možnosti za trajnostni transport. Umeščen je v sam center Ljubljane, na Kongresni trg, zgodil pa se bo to soboto, med 10. in 17. uro.

V okviru omenjenega dogodka bo potekal EKO RELI, na katerem bo LPP branil naslov prvaka, ki smo ga pridobili lansko leto. Predstavljamo tudi novo pridobitev voznega parka kavalirjev - Kavalirja 6, ki vas bo pričakal na otvoritvi in bo na ogled do 17. ure popoldne.

Obiščite nas na stojnici LPP! Navijajte za nas.

 

 

 

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.