Aktualno

Festival za tretje življenjsko obdobje

V Cankarjevem domu bo od 26. do 28. septembra 2017 potekal že 17. Festival za tretje življenjsko obdobje, na katerem tradicionalno sodeluje tudi Mestna občina Ljubljana skupaj z ljubljanskimi javnimi zavodi s področja zdravstva in socialnega varstva. Obiskovalce odprtja festivala bo jutri, 26. septembra, ob 10. uri pozdravil tudi župan Zoran Janković, ki je lani prejel priznanje za dolgoletno sodelovanje Mestne občine Ljubljana pri pripravi festivala.

Mestna občina Ljubljana tudi letos pripravlja pester in zanimiv program, predstavili bomo širok spekter aktivnosti, s katerimi skrbimo za kakovost življenja v tretjem življenjskem obdobju. Predstavitveni prostor Ljubljane bo v prvem preddverju Cankarjevega doma, hkrati pa vas vabimo še k obisku spremljevalnega programa, ki ga pripravljajo ljubljanski javni zavodi. Izbira je zelo pestra - od ogledov kulturnih prireditev in vodenih sprehodov po Ljubljani do predstavitev vadbe na prostem in različnih tematskih delavnic. Celoten program Mestne občine Ljubljana je pripet.

Festival za tretje življenjsko obdobje je edinstvena prireditev za starejše v Sloveniji in največja tovrstna prireditev v Evropi. Je prostor povezovanja, izmenjave idej in ustvarjanja, posvečen aktivnemu staranju, izboljšanju kakovosti življenja starejših in uresničevanju solidarnosti med generacijami. Na festivalu lahko vsakdo najde zase zanimive vsebine in načine, da izrazi svoje mnenje, najde nove poti k izboljšanju življenja starejše generacije in tudi druge usmeri na to pot.

Oglejte si program, v katerem sodeluje tudi LPP.

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.