Aktualno

Informativni dnevi

V petek, 9. 2., in soboto, 10. 2. 2018, bodo potekali informativni dnevi.

 

Avtobusi mestnega in primestnega Ljubljanskega potniškega prometa bodo v petek, 9. 2. 2018 in soboto, 10. 2. 2018, vozili po objavljenih voznih redihV petek, 9. 2. 2018, bodo avtobusi mestnega potniškega prometa v jutranji konici obratovali pogosteje, kot pa je to zabeleženo na voznih redih. Shemo linij z vrisanimi izobraževalnimi ustanovami si lahko ogledate tukaj.

 

Na avtobusih se bodo na prikazovalnikih, ki se nahajajo v potniškem prostoru, pri napovedi postajališč izpisovale tudi izobraževalne ustanove, ki se nahajajo v neposredni bližini določenega postajališča.

 

V Potniškem centru LPP-ja, na Slovenski cesti 56, bo v petek, 9. 2. 2018, organizirana info točko, na kateri bodo dijaki in študenti prejeli vse informacije potrebne za potovanja z mestnimi zelenci v okviru informativnih dni in tudi v bodoče. Vozniki avtobusov bodo imeli letake s shemami linij z vrisanimi ljubljanskimi izobraževalnimi ustanovami

 

Za dodatne informacije kliknite tukaj ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 18 88.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.