O družbi

Kolesarjenje po S. Velebitu

Naše člane smo peljali na tri dnevni kolesarski izlet po S. Velebitu, da si ogledajo lepote in doživijo čudovito izkušnjo v dobri kolesarski družbi.

Severni Velebit je planinsko območje med Jadranskim morjem in Ličkogračkim poljem. Razteza se od prelaza Vratnik do prelaza Veliki Alan. Od leta 1999 je to območje razglašeno kot nacionalni park zaradi izrazite raznolikosti kraških oblik, bogatega živega sveta in izjemnih naravnih lepot.

Začetek naše poti se je začel pod planinskim domom Zavižan, obisk le-tega, peš vzpon na sosednji vrh Velika kosa, nato pa smo nadaljevali s kolesi. Končali smo tik ob morju, z obiskom razgledne točke na zaliv Naravni park Zavratnica.

Drugi dan smo začeli od Zavižana do Baških Oštarij, kjer smo v hostlu tudi prenočili, vmes pa si ogledali vse čudovite zanimivosti, ki jih ponuja Velebit.

Tretji dan smo se odpravili v nekoliko deževnem vremenu preko malega Alana, ter se spustili do morja, od koder smo našo avanturo tudi zaključili.

Veseli nas, da smo ob zaključku poti videli nekoliko utrujene naše kolesarje, vendar srečnih in nasmejanih obrazov, še polni močnih vtisov, ki ti jih pusti čudovita narava. Več pa prepuščamo, da si ogledate v fotografijah, saj si le tako lahko pričarate in podoživite naše kolesarsko popotovanje po Velebitu.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.