Aktualno

LPP na DM teku

V soboto, 27. maja, smo se na DM teku pridružili tekačicam s prijaznimi fanti iz vseh sektorjev podjetja in omogočili puncam, ki so tekle, da so svoje mišice ponovno spravile v red. Servis je opravila profesionalna ekipa, ki sicer oskrbuje profesionalne športnike.

Na fotografijah: Tehnični pregledi in homologacije LPP servisirajo dekleta na dm teku.

Rezervacijo za čisto pravi tehnični pregled ali homologacijo pa lahko uredite na: http://www.lpp.si/tehnicni-pregledi-homologacije
Pričakujejo vas fantje, ki razumejo ženske.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.