Jasno
  • 8 °C
  • Jasno
Reported on:
24. November 2017 - 17:30

080 18 88

Na to številko lahko posredujete svoje mnenja, vprašate za spremembe linij, obvoze in vozne rede, tehnične preglede, homologacije ali tahografe...

080 18 88

Na to številko lahko posredujete svoje mnenja, vprašate za spremembe linij, obvoze in vozne rede, tehnične preglede, homologacije ali tahografe...

Na 4. Festivalu zdravja zanimivo in poučno za vse generacije

Tretja junijska sobota je bila namenjena zdravju in zdravemu načinu življenja. Na Gospodarskem razstavišču je potekal že četrti Festival zdravja, ki ga je organizirala Lekarna Ljubljana. Številne brezplačne meritve, nasveti strokovnjakov, pestra ponudba izdelkov ter poučen program za odrasle in otroke so navdušili številne obiskovalce festivala.

Pet defibrilatorjev za reševanje človeških življenj
»To je praznik vseh prijateljev Lekarne Ljubljana, praznik vseh, ki vsakodnevno prihajate v naše enote, kjer se sodelavci trudijo za visoko strokovno, celovito in prijazno storitev. Ta festival ni nič drugega kot zunanja manifestacija našega poslanstva, znanja in vrednot«, je v pozdravnem nagovoru izpostavil direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej. Obiskovalce je pozdravil tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. Meni, da Lekarna Ljubljana, kljub neprestanim spremembam in dogajanju na področju lekarniške dejavnosti, uspešno nadaljuje svoje delo in sledi visoko zastavljenim strokovnim standardom. »Drugače tudi ne more biti, saj imajo v Lekarni Ljubljana pod vodstvom dr. Marjana Sedeja najboljše sodelavce, ki so po strokovnosti, znanju in odnosu lahko zgled vsem«, je še dodal g. Janković.

Dogodek je imel tudi dobrodelno noto, saj je Lekarna Ljubljana podarila pet AED defibrilatorjev: štiri Ljubljanskemu potniškemu prometu in enega Mestni knjižnici Ljubljana. Direktor Ljubljanskega potniškega prometa Peter Horvat se je Lekarni Ljubljana zahvalil: »Ljubljanski potniški promet je prejel že 13. defibrilator. Hvala vam. Tradicija, ki postaja iz leta v leto bolj zavezujoča, nam je zelo pomembna. Kajti vsak defibrilator lahko pomeni rešeno življenje. Lansko leto smo defibrilatorje namestili na vse zaprte Kavalirje, do leta 2020 pa bomo z njimi opremili vse avtobuse. Predstavljamo ožilje mesta zato je toliko pomembneje, da skupaj z Lekarno Ljubljana iščemo sinergije in jih skupaj uresničujemo«.

 

1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj