Aktualno

Na 4. Festivalu zdravja zanimivo in poučno za vse generacije

Tretja junijska sobota je bila namenjena zdravju in zdravemu načinu življenja. Na Gospodarskem razstavišču je potekal že četrti Festival zdravja, ki ga je organizirala Lekarna Ljubljana. Številne brezplačne meritve, nasveti strokovnjakov, pestra ponudba izdelkov ter poučen program za odrasle in otroke so navdušili številne obiskovalce festivala.

Pet defibrilatorjev za reševanje človeških življenj
»To je praznik vseh prijateljev Lekarne Ljubljana, praznik vseh, ki vsakodnevno prihajate v naše enote, kjer se sodelavci trudijo za visoko strokovno, celovito in prijazno storitev. Ta festival ni nič drugega kot zunanja manifestacija našega poslanstva, znanja in vrednot«, je v pozdravnem nagovoru izpostavil direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej. Obiskovalce je pozdravil tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. Meni, da Lekarna Ljubljana, kljub neprestanim spremembam in dogajanju na področju lekarniške dejavnosti, uspešno nadaljuje svoje delo in sledi visoko zastavljenim strokovnim standardom. »Drugače tudi ne more biti, saj imajo v Lekarni Ljubljana pod vodstvom dr. Marjana Sedeja najboljše sodelavce, ki so po strokovnosti, znanju in odnosu lahko zgled vsem«, je še dodal g. Janković.

Dogodek je imel tudi dobrodelno noto, saj je Lekarna Ljubljana podarila pet AED defibrilatorjev: štiri Ljubljanskemu potniškemu prometu in enega Mestni knjižnici Ljubljana. Direktor Ljubljanskega potniškega prometa Peter Horvat se je Lekarni Ljubljana zahvalil: »Ljubljanski potniški promet je prejel že 13. defibrilator. Hvala vam. Tradicija, ki postaja iz leta v leto bolj zavezujoča, nam je zelo pomembna. Kajti vsak defibrilator lahko pomeni rešeno življenje. Lansko leto smo defibrilatorje namestili na vse zaprte Kavalirje, do leta 2020 pa bomo z njimi opremili vse avtobuse. Predstavljamo ožilje mesta zato je toliko pomembneje, da skupaj z Lekarno Ljubljana iščemo sinergije in jih skupaj uresničujemo«.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.