Oblačno
  • 0 °C
  • Oblačno
Reported on:
14. December 2017 - 4:30

080 18 88

Na to številko lahko posredujete svoje mnenja, vprašate za spremembe linij, obvoze in vozne rede, tehnične preglede, homologacije ali tahografe...

080 18 88

Na to številko lahko posredujete svoje mnenja, vprašate za spremembe linij, obvoze in vozne rede, tehnične preglede, homologacije ali tahografe...

Novost! Napovedi prihodov avtobusov na zaslonih v avtobusih

Ljubljanski potniški promet je z izbranim podizvajalcem podjetjem Media Bus d.o.o., ki pod blagovno znamko Zaslon upravlja z digitalnimi zasloni in skrbi za digitalne vsebine v avtobusih mestnega potniškega prometa, vzpostavil napovedi prihodov avtobusov po novem tudi v avtobusih.

Informacijo o prihodih avtobusov po postajališčih na trasi in možnih prestopih lahko potniki sedaj spremljajo v zgornji pasici digitalnega zaslona med samim potovanjem. S to informacijo želi LPP obveščati potnike, kje in kdaj lahko pravočasno izstopijo in čez koliko časa lahko prestopijo na naslednjo linijo, pa tudi, kdaj imajo med prestopanjem na voljo več časa.

Do sedaj so napovedi prihodov avtobusov potniki lahko spremljali na spletni strani www.lpp.si in na prikazovalnikih na postajališčih ter z aplikacijo Google Transit. Vsi do sedaj vzpostavljeni načini spremljanja prihodov avtobusov so bili sprejeti pozitivno in ostajajo v uporabi. Sistem napovedovanja bo v poletnih mesecih testiran, v tem času pa bo Ljubljanski potniški promet spremljal tudi mnenja potnikov, ki jih lahko posredujejo na mail@lpp.si.

1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj