Aktualno

Obvestilo o izrednem dogodku

Zaradi izrednega dogodka na delu Tacenske ceste, imata liniji 8 in 15 spremenjeno traso. Iz Gameljn do Vižmarji vozi povezovalni avtobus, redna linija 8, pa ima skrajšano traso do Vižmarji. Povezovalni avtobus na liniji 8 vozi iz Gameljn do Broda in nazaj mimo Šmartnega na AC proti Vižmarjim. Linija 15, iz Smeri Stanežič vozi po AC preko Šmartnega, Broda in naprej po redni trasi proti Medvodam (enako v obratni smeri). Liniji bosta na obvozu do zaključka sanacije izrednega dogodka.
 
Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.