Aktualno

Počitniški vozni red

Od ponedeljka, 19. 2. do petka, 23. 2. 2018, bodo na linijah mestnega prometa veljali posebni (počitniški) vozni redi, z izjemo linij 3G, 15, 24 in 26. Linije 3, 3B, 6B, 12, 12D, 13, 18, 18L, 19B, 19I, 25 in 27 bodo imele spremenjene odhode na vmesnih postajališčih. Odhodi s končnih postajališč na navedenih linijah bodo ostali nespremenjeni.
Vozni redi so objavljeni na:
Redni vozni redi (zavihki »posebni«).

Medkrajevni avtobusi LPP bodo od ponedeljka, 19 . 2. do petka, 23. 2.2018, vozili po delavniških voznih redih. Odhodi, ki se sicer izvajajo ob dnevih pouka, se v počitniških dneh ne bodo izvajali in so v voznih redih označeni z oznako Š.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.