Aktualno

Počitniški vozni red

Spoštovani potniki,

obveščamo vas, da bodo v času februarskih počitnic od ponedeljka, 25. februarja do vključno petka, 1. marca 2019, na linijah mestnega potniškega prometa veljali počitniški vozni redi, z izjemo linij: 6B, 12, 12D, 13, 15, 18, 18L, 19B, 19I, 24, 25, 26  in 27.

Zaradi manjše gostote prometa v času šolskih počitnic in posledično večje potovalne hitrosti avtobusov so na navedenih linijah prilagojeni tudi vozni redi, kar pomeni, da so na vmesnih postajah lahko drugačni (zgodnejši) odhodi. Odhodi z začetnih postaj so na navedenih linijah nespremenjeni.

Postajališčni vozni redi se v času praznikov in počitnic fizično "ne menjajo".

Počitniške vozne rede si lahko ogledate na povezavi: http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi, izbira linije, zavihki "počitniški".

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.