Aktualno

Počitniški vozni redi od 27.2. do 3.3.2017

V času šolskih počitnic bodo od 27. februarja do 3. marca 2017 z izjemo linij 3, 3B, 3G, 6B, 15, 18 in 18L, 19B in 19I, 21, 24, 25, 26 in 27 veljali posebni (počitniški) vozni redi.

Vozne rede si lahko ogledate na povezavi:

http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi (zavihki "posebni").

 

Medkrajevni avtobusi LPP bodo od 27. februarja do 3. marca 2017 obratovali po delavniških voznih redih. Odhodi, ki se sicer izvajajo ob dnevih pouka, se v omenjenih dnevih ne bodo izvajali in so v voznih redih označeni z oznako Š.

Aktualni vozni redi so objavljeni na spletni strani:

http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi-medkrajevni-potniski-promet/vozni-redi-redni

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.