Aktualno

Praznični vozni redi linij LPP

Spoštovani!
 
Obveščamo vas, da bodo v noči iz 24. decembra na 25. december nočne linije imele dodaten odhod ob 1.20 iz Bavarskega dvora. Prav tako bodo v času šolskih počitnic, od 27. decembra do 29. decembra 2017, z izjemo linij 15, 24, 26 in 30 veljali posebni (počitniški) vozni redi.
Na Silvestrovo, 31.12.2017, bodo nočne linije mestnih avtobusov N1, 2, N3, N5, 6, in 11B obratovale celo noč z intervali od 30 do 40 minut. Prav tako bo na liniji 25 v večernem času dodan odhod iz Medvod. Na vseh ostalih linijah bodo veljali obstoječi nedeljski vozni redi.
Vozne rede si lahko ogledate na povezavi:
http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi, (zavihki "posebni").
 
 
Medkrajevni avtobusi LPP bodo vozili 25. 12. 2017, 26. 12. 2017, 01. 01. 2018 in 02. 01. 2018 po nedeljskem voznem redu.
Med novoletnimi počitnicami od 27. 12. do 29. 12. 2017 bodo obratovali po medprazničnih voznih redih.
Vozni redi so objavljeni na spletni strani LPP:
http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi-medkrajevni-potniski-promet/vo...
 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.