Pretežno jasno, megla
  • -10 °C
  • Pretežno jasno, megla
Reported on:
22. Januar 2017 - 21:30

090 72 20
Napoved prihodov avtobusov cena klica

Cena za klicatelje iz omrežja Telekoma Slovenije je 1,0519 EUR z DDV, ceno za klice iz ostalih omrežij določajo drugi operaterji.

090 72 20
Napoved prihodov avtobusov cena klica

Cena za klicatelje iz omrežja Telekoma Slovenije je 1,0519 EUR z DDV, ceno za klice iz ostalih omrežij določajo drugi operaterji.

Prodaja subvencioniranih šolskih mesečnih vozovnic za junij ustavljena

Prevozniki in drugi predstavniki združenj in sekcij, so danes ponovno pozvali Vlado RS k čim prejšnjemu podpisu pogodb za subvencionirane prevoze zato naj študenti in dijaki z nakupom subvencioniranih vozovnic še počakajo.

Predstavniki sekcije za javni prevoz potnikov v linijskem in prostem cestnem prometu, ki deluje v okviru Združenja za promet pri GZS, predstavnik Sekcije za promet pri Obrtno podjetniški zbornici Slovenije, predstavnik podjetja Ljubljanski potniški promet d.o.o. in predstavnik podjetja SŽ-Potniški promet so danes, 21.5.2014, na tiskovni konferenci na GZS, ponovno pozvali Vlado RS naj zagotovi podpis pogodb za subvencioniranje študentskih in dijaških mesečnih vozovnic. Dokler sredstva niso zagotovljena prevozniki ne morejo in ne bodo prodajali subvencioniranih vozovnic za dijake in študente.

Študenti in dijaki naj zato odložijo nakup subvencioniranih vozovnic za LPP do realizacije pogodbe oz. do najkasneje 5. junija, ko poteče veljavnost majskih vozovnic. V primeru, da do podpisa pogodbe tudi po tem datumu ne bo prišlo, bodo imetniki subvencioniranih vozovnic na prodajnem mestu LPP ali AP Ljubljana na žalost morali spremeniti status vozovnice iz šolske v splošno in opraviti nakup splošne mesečne vozovnice. O poteku dogovora z ministrstvom bomo potnike in  javnost sproti obveščali. Upamo, da bo ministrstvo upoštevalo potrebe dijakov in študentov.

Novica GZS

 

Vprašali ste nas

/pogosta-vprasanja/navodila-za-varno-potovanje-na-avtobusu-lpp