Aktualno

S 1. majem ob sobotah in nedeljah dodani odhodi avtobusov na linijah 51, 52 in 56

Na željo Občine Dobrova-Polhov Gradec in v sodelovanju z LPP (Mestna občina Ljubljana) bodo s 1. majem na linijah 51, 52 in 56 spremenjeni vozni redi, in sicer bodo na omenjenih linijah dodani odhodi ob sobotah in nedeljah. Dodatni odhodi bodo testno na voljo vse do 31. decembra 2014.

Na linijah  51 (Ljubljana - Dobrova - Polhov Gradec) in 52 (Polhov Gradec – Črni Vrh) bo ob sobotah iz Ljubljane proti Polhovem Gradcu dodan odhod zvečer, ob 19. 30 uri, s prihodom v Polhov Gradec ob 20.06 uri. Iz Polhovega Gradca proti Ljubljani se boste lahko zapeljali dodatno še ob sobotah ob 18.45 uri, s prihodom v Ljubljano ob 19.21 uri. Ob nedeljah bodo na obeh linijah na voljo tudi odhodi zjutraj in opoldne, ob 8.30 in 13.30 uri iz Ljubljane, v smeri Črnega Vrha; ter iz Črnega Vrha, ob 9.30 in 14.30, v smeri Ljubljane.

Na liniji 56 (Ljubljana – Dobrova – Vrzdenec – Šentjošt) je dodan sobotni odhod zvečer ob 19. uri iz Šentjošta v Ljubljano, v obratni smeri pa ob 20. uri. V nedeljo se boste lahko zapeljali še zjutraj in opoldne, iz Ljubljane proti Šentjoštu ob 7. in 12. uri in iz Šentjošta v Ljubljano ob 7.45 in 12.45 uri.

Odhodi bodo predvidoma veljali vse do 31. decembra 2014; po tem datumu bo na podlagi analize števila potnikov jasno ali bodo vozni redi v nadaljevanju postali tudi stalnica.

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.