Oblačno, rosenje
  • 4 °C
  • Oblačno, rosenje
Reported on:
19. Januar 2018 - 6:00

080 18 88

Na to številko lahko posredujete svoje mnenja, vprašate za spremembe linij, obvoze in vozne rede, tehnične preglede, homologacije ali tahografe...

080 18 88

Na to številko lahko posredujete svoje mnenja, vprašate za spremembe linij, obvoze in vozne rede, tehnične preglede, homologacije ali tahografe...

SEALPS CHALLENGE Z UDELEŽBO KD - LPP

SEALPS CHALLENGE je edinstvena štiridnevna kolesarska izkušnja, ki vas bo popeljala od Jadranskega morja, do osrčja slovenskih Alp. SEALPS CHALLENGE je prva večdnevna amaterska kolesarska etapna dirka v regiji.

S kolesarskim partnerjem boste izkusili dogodek, kjer boste izkusili izziv večdnevnega premagovanja kilometrov, organizatorji pa bodo poskrbeli za zapore cest, redarsko službo, servisno in reševalno vozilo na trasi ter spremljevalni program po vsaki etapi.

Tako izkušeni kolesarji kakor tudi začetniki boste doživeli pravi izziv in hkrati uživali v vožnji čez prelepo pokrajino Primorske, Krasa in dolino ene najlepših rek v Evropi, Soče. Od vas je odvisno ali boste med izzivom vaše telo in sposobnosti preizkusili do meje in dirkali kot pravi profesionalci, ali pa boste z nekoliko bolj umirjenim tempom predvsem uživali v slikoviti naravi štirih slovenskih pokrajin.

Trasa

Prvi dan se boste ogreli na ekipnem kronometru od Portoroža na Korte, nato vas bo v drugem dnevu pot vodila od slovenske obale do Ljubljane, tretji dan boste od Ljubljane kolesarili do Nove Gorice. Zadnji dan, vas bo čakal zahteven izziv, pot vas bo vodila po prelepi dolini reke Soče in preko prelaza Vršič. Cilj štiridnevnega izziva bo v osrčju slovenskih Alp, Kranjski Gori.

Etape: http://sealps.com/etape

Nalepka na spremljevalnem vozilu za 4. dnevno kolesarsko dirko. Priprave v polnem teku.
Od 12. do 15. septembra. 2017.