Aktualno

Silvestrski vozni red

Spoštovani,
 
obveščamo vas, da bodo na Silvestrovo, 31. 12. 2018, nočne linije mestnih avtobusov N1, 2, N3, N5, 6, in 11B obratovale celo noč z intervali od 30 do 40 minut. Na vseh ostalih linijah bodo veljali obstoječi delavniški vozni redi.
Prav tako bo s 3. januarjem 2019 začel veljati spremenjen vozni red na liniji 21 (spremenjeni bodo le odhodi v jutranji konici).
Vozne rede si lahko ogledate na povezavi: http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi, (zavihki "posebni") oz. "v pripravi" za linijo 21.
 
Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.