Aktualno

Šolarji ne pozabite urediti brezplačni mesečni vozovnici za julij in avgust

Z nakupom junijske mestne vozovnice osnovnošolci, dijaki in študenti kot vsako leto pridobijo brezplačni mesečni vozovnici za julij in avgust. Prav tako lahko pridobijo brezplačni poletni vozovnici šolarji, ki potujejo medkrajevno, in sicer, če so kupili letno, dve polletni ali 9 oziroma 10 mesečnih vozovnic.

Dijaki in študenti, ki imajo IJPP vozovnice (nalepka IJPP na kartici ali pa IJPP kartica od upravljavca) bodo prevzeli poletno vozovnico na avtobusu, in sicer se bo prenos poletne vozovnice opravil avtomatično na validatorjih avtobusov postopoma do konca junija. Osnovnošolcem in vsem tistim dijakom in študentom, ki nimajo IJPP statusa, pa se bo poletna vozovnica naložila že ob junijskem nakupu na prodajnih mestih.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.