Aktualno

Spremembe linij 11, 11B, 12, 12D od 01. 02. 2017 in linije 18 od 05. 02. 2017

Spoštovani,
 
obveščamo vas, da se s 1. februarjem 2017 spreminjajo delavniški vozni redi na linijah 11, 12 in 12D. Prav tako se spremenijo sobotni vozni redi na linijah 11B, 12 in 12D ter nedeljska vozna reda na linijah 12 in 12D.
S 5. februarjem 2017 so dodani trije odhodi na nedeljskem voznem redu na liniji 18 iz Kolodvora proti končnemu obračališču linije 3 (Litostroj).
 
Vozne red si lahko ogledate na povezavi:
http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi
 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.