Aktualno

Spremembe od 4. marca - sobotni in nedeljski vozni redi

Od sobote, 4. marca 2017, bodo na linijah LPP: 2,5,7,7L, 9,12, 20 in 20Z  uvedene  manjše spremembe na sobotnih in nedeljskih voznih redih. Prav tako bo delno spremenjen delavniški vozni red linij 6B, 7, 7L in 12. Na liniji 6B so spremenjeni odhodi samo iz Bežigrada. Ostali odhodi ostajajo nespremenjeni. Spremembe si lahko ogledate na povezavi: http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi zavihki "v pripravi".

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.