Aktualno

Spremembe voznih redov od 11.9.2017 dalje

Spoštovani,

Od ponedeljka, 11. septembra 2017, bodo na linijah 6B in 18, začele veljati nekatere spremembe odhodov in sicer:
- na liniji 6B
    - sedanji odhod z ŽELEZNE CESTE ob 7.22  uri se prestavi na 7.20 uro,
    - osedanji odhod iz NOTRANJIH GORIC ob 8.06 uri se prestavi na 8.02 uro
- na liniji 18
    -sedanji odhod s  CENTRA STOŽIC P+R ob 14.48 uri se prestavi na 14.52 uro.

V medkrajevnem potniškem prometu se bo na omenjeni datum spremenil vozni red na liniji Rakitna-Preserje – Notranje Gorice.
 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.