Aktualno

Spremenjen vozni red linije 27K v nedeljo 18.05.2014

Obveščamo vas, da bo zaradi "Festivala nakupov in zabave" na lokaciji BTC City-a v Ljubljani, v nedeljo, 18.05.2014, linija 27K Bavarski dvor – Kolosej obratovala po posebnem voznem redu in sicer med 9.00 in 16.00 uro v 15 minutnem, od 16.00 do 17.30 ure pa v 20 minutnem intervalu.
 
Po 17.30 uri so odhodi v skladu z običajnim nedeljskim voznim redom linije 27K.
 
Vozni red si lahko ogledate na naši domači strani v rubriki "Javni prevoz", "Vozni redi - Mestni potniški promet", "Vozni redi - posebni".

Povezava:
Vozni redi - posebni

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.