Aktualno

Spremenjeni vozni redi linij LPP

Obveščamo vas, da bodo v času šolskih počitnic, dne  30. aprila 2018, z izjemo linije 15, v mestnemu potniškemu prometu veljali posebni (počitniški) delavniški vozni redi.

Prav tako bodo od 3. maja 2018, spremenjeni delavniški vozni redi na linijah: 1, 6, 7, 8 in 20.

 

Spremembe si lahko ogledate na povezavi:http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi.

 

Medkrajevni avtobusi LPP bodo 30. aprila 2018, obratovali po počitniških voznih redih.  27. aprila, 1. maja in 2. maja 2018, pa po nedeljskem voznem redu.

http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.