Aktualno

Uvedba spletne prodaje

Storitev Urbana On-line omogoča spremljanje stanja in pregled zgodovine transakcij na kartici Urbana. Marca bo zaživela nova aplikacija Urbana On-line, ki bo uporabnikom aplikacije omogočala udobno in enostavno polnjenje kartice ter nakup vseh vrst mesečnih vozovnic preko osebnega računalnika ali mobilnega telefona. Zapis nakupa mesečne vozovnice se bo na kartico Urbana (ali IJPP) prenesel ob prvem dotiku kartice na validatorju v avtobusih, zapis kupljenega dobroimetja pa ob prvem dotiku na validatorjih v avtobusih in na Urbanomatih.

Uporabniki, ki že uporabljate storitev Urbana On-line, boste lahko kartice prenesli v nov profil z vpisom številke kartice in gesla za vstop v trenutno spletno stran. V profil boste lahko dodali tudi nove kartice, za katero boste aktivacijsko kodo pridobili na urbanomatih ali prodajnih mestih LPP.

Storitev polnjenja kartice Urbana bo vsem potnikom na avtobusih Ljubljanskega potniškega prometa omogočila enostavno polnjene kartice tudi v primerih, ko v bližini ni Urbanomata ali drugega prodajnega mesta Urbane.

 

 

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.