Aktualno

Vlakec Urban začel z rednimi vožnjami

Danes je po krožni poti, ki vključuje pomembne znamenitosti Ljubljane, začel voziti nov električni turistični vlakec. Vožnje z Urbanom so danes za vse potnike brezplačne. Od jutri dalje bo vlakec vozil vsak dan od 9:30 do 20. ure, vsakih 90 minut. Začetna vstopna postaja Mestna hiša je na Stritarjevi ulici. Dolžina krožne poti je 9 km.

V zgodnjih jutranjih urah je iz vlakca v živo potekala oddaja radia Antena, nato je vlakec krenil na svoj prvi krog. Na dogodku v dopoldanskih urah je dobrodošlico vlakcu zaželel tudi direktor Peter Horvat z ekipo in vsem potnikom zaželel prijetno vožnjo.

Peter Horvat, direktor LPP, je vsem potnikom zaželel prijetno vožnjo. Foto: Simon Škafar.

Več informacij o vlakcu najdete tukaj.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.