Aktualno

Vozni redi mestnega prometa 28. aprila in spremembe 3. maja 2017

Obveščamo vas, da bodo v času šolskih počitnic, dne 28. aprila 2017, z izjemo linij: 13, 15, 21, 24, 26 in 27, v mestnemu potniškemu prometu veljali posebni (počitniški) delavniški vozni redi.
Pri liniji 25 so spremembe le na vmesnih postajališčih.
Ti vozni redi imajo v iskalniku pri številki linije oznako "posebni".

Prav tako bodo od 3. maja 2017 spremenjeni delavniški vozni redi na linijah: 1, 6, 7, 8, 15, 20 in 21.
Ti vozni redi imajo v iskalniku, do dneva začetka veljavnosti, pri številki linije oznako "v pripravi".

Spremembe si lahko ogledate na povezavi Vozni redi - Mestni potniški promet.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.