Aktualno

Z brezplačnim prevozom po pokopališču ŽALE od 16. 04. 2017

V podjetju ŽALE, d.o.o. si kot v družbeno odgovornem podjetju prizadevamo za čim večje zadovoljstvo obiskovalcev pokopališča in hkrati želimo omogočiti najboljšo dostopnost do grobov tudi starejšim in drugim osebam, ki težko hodijo.

Zato smo se odločili, da v sodelovanju s podjetjem Ljubljanski potniški promet ponudimo možnost brezplačnega prevoza po pokopališču Žale. Električno vozilo Kavalir bo od aprila do oktobra po pokopališču vozilo vsako nedeljo in ob praznikih med 9. in 17. uro.  Vozilo, ki sprejme do 5 oseb,  vas bo popeljalo do želenega groba (oz. kolikor blizu bo možno) in vas potem odpeljalo nazaj na izhodišče (oz. kamor boste želeli). Vozilo boste lahko ustavili kjerkoli in kadarkoli. V tem času ga boste lahko tudi poklicali na telefonsko številko 031/666-332. Kavalir vas bo lahko prišel iskat tudi na avtobusne postaje Ljubljanskega potniškega prometa v okolici Žal.

Električno vozilo Kavalir z vožnjo prične že to nedeljo, 16. 4. 2017.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.