Aktualno

Z LPP na morje – počitniška dogodivščina za 100 otrok - navedba donatorjev

V tem tednu je Ljubljanski potniški promet omogočil brezplačni avtobusni prevoz za 100 otrok iz Ljubljane in okolice. Otroci, stari med 5 in 12 let, so obiskali slovensko obalo in tik pred koncem poletja uživali ob morju v Strunjanu. Pobudo za izlet je dal gospod Amir Abdaković, voznik LPP, ki je s pomočjo prijateljev in znancev tudi pomagal zbrati sredstva za malico otrok in omogočanje dogodivščine. Organizacijo izleta je prevzela Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, ki je s pomočjo odgovornih vzgojiteljev in animatorjev otrokom pričarala nepozaben dan.

Otroke je na pot pospremil tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, ki jim je zaželel prijetno poletno druženje z vrstniki. Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste-Polje, se je iskreno zahvalila LPP, ki je ta izlet omogočil, ter poudarila pomen dogodivščin za otroke.
Mladi zmaji so bili veseli pobude mestnih partnerjev, da kot sogovorniki otrok in mladih pristopijo k akciji, je povedala Ksenja Perko, direktorica javnega zavoda Mladi Zmaji.

Peter Horvat, direktor LPP,je otroke ob odhodu iz Ljubljane pospremil z besedami: »Vsak od nas je v otroštvu gojil srčne želje. In če bomo danes vsaj enemu izpolnili njegove, smo že storili veliko. En tak dogodek lahko za vedno ostane v spominu. Tako kot tudi dejstvo, da je naš prevoz varen, zanesljiv in prijazen, tudi zaradi naših voznikov.«

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.