Aktualno

Z LPP na morje - prijave

Ljubljanski potniški promet in Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje v sodelovanju z Mladimi zmaji vabita na brezplačen enodnevni izlet na morje otroke, ki letos še niso imeli priložnosti za prijateljske dogodivščine. Izlet je primeren za otroke starosti med 5 in 12 let in bo potekal 25. avgusta 2017. Z avtobusi LPP se bodo otroci iz Ljubljane proti Strunjanu odpravili ob 8.30 uri in se vrnili pozno popoldne. Dan bo zapolnjen z morskimi dogodivščinami, otroke pa bodo spremljali odgovorni vzgojitelji in animatorji ZPM Ljubljana Moste-Polje. Prijave potekajo do zasedenosti mest na elektronski pošti: prijave@zpmmoste.net.

Foto: Blaž Pogačar. Fotografija je simbolična.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.