Aktualno

Znanilca pomladi - kavalirja - že vozita po starem mestnem središču

Tudi letos bosta neslišno, na električni pogon, zapeljala vse, ki težje hodijo, osebe z oviranostmi in turiste do vseh pomembnejših ciljev v mestni peš coni. Zaradi njune nizke hitrosti ju potniki lahko ustavijo kar med vožnjo, dosegljiva pa sta tudi na klic na telefonskih številkah 031 666 331 in 031 666 332.

S kavalirjem, ki vozi brez postajališč po želji potnikov, se lahko brezplačno zapelje do pet potnikov hkrati. Sezona obeh kavalirjev traja do 31. oktobra, ko se preselita za kratek čas na pokopališče Žale, nato pa vožnje zaradi hladnega vremena zaključita.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.