Jasno
  • 8 °C
  • Jasno
Reported on:
24. November 2017 - 17:30

080 18 88

Na to številko lahko posredujete svoje mnenja, vprašate za spremembe linij, obvoze in vozne rede, tehnične preglede, homologacije ali tahografe...

080 18 88

Na to številko lahko posredujete svoje mnenja, vprašate za spremembe linij, obvoze in vozne rede, tehnične preglede, homologacije ali tahografe...

Postani okoljski detektiv

Igra Okoljski detektiv naj te sprosti med učenjem, med prijatelji, na splošno tedaj, ko imaš čas in se lahko malce prepustiš kreativnosti in zabavi.

Doma ali v študentu poiščite igralno kocko. Vsak igralec jo lahko vrže po dvakrat (v enem krogu).

Pod številom, ki ga vržeš, lahko najdeš v dokumentu "Vprašanja za pridobitev diplome Okoljski detektiv" tvoje vprašanje, na katerega odgovoriš. (3 vprašanja  - od 14 - 16 so preveč - za vsak slučaj, če je osvetljava preveč šibka ali če so vzpostavljeni pogoji, ki onemogočajo jasno dojemanje snovi...)

Če menijo so-igralci, da si na vprašanje pravilno odgovoril, dobiš eno točko. Kdor ima na koncu največ točk, zmaga!

Dodatna kreativna vprašanja skupaj z odgovori nam lako pošlješ na mail@lpp.si. Objavili jih bomo in zraven zapisali ime ustvarjalca. :) Če bodo vprašanja res izvirna, te častimo na kulsko LPP majčko "Ali te lahko zapeljem?" (dokler ne poidejo zaloge).

PS: Med dokumenti si lahko ogledaš tudi dokument "Primerjava stroškov osebno vozilo in LPP", da ne pozabiš s katerim prevoznim sredstvom se je ceneje voziti.:)

(Če igra več ljudi, lahko igro zlepiš v večji format. - Glej dokumenti "Igra Okoljski detektiv - za sestavit 1-4.del - tisk A4)

1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj