O družbi

Aktivnosti - Rekreacija LPP

Pohodništvo in tek predstavljata vsakodnevni izziv za gibanje in dobro počutje.
Postani aktiven in bodi produktiven.

Postani naj-Pohodnik LPP

Naj - Šmarko (Šmarna gora – 669 m)

Naj - Krimko (Krim nad Ljubljano – 1095 m)

Naj - Planinko (Planina nad Vrhniko – 733 m)

Za 90 vzponov prejmete naziv:

Diamantni pohodnik LPP in medaljo ter promocijsko darilo društva.

Za 100 vzponov oziroma več prejmete:

pokal Bronasti pohodnik LPP in promocijsko darilo,
pokal Srebrni pohodnik LPP in promocijsko darilo,
pokal Zlati pohodnik in promocijsko darilo.

Za vaše lažje pohodniške izlete smo izbrali beleženje vaših vzponov preko "PeakCheck" ključka, ki je zelo enostavno beleženje osvojenih vrhov v vašo knjižico vzponov na spletu. S ključkom, ki ga le prislonite k napravi na vrhu, beležite pohode po priljubljenih slovenskih hribih. Ključek je na voljo v vseh kočah ali gostilnah na vrhovih, kjer se nahaja elektronska vpisna knjiga. Ključek lahko naročite tudi preko spleta na: Naročilo PeakCheck ključka.

Začetek Akcije od 1. 1. 2018 do 31. 3. 2019
Zadnji dan za oddajo poslanih povezav od Peack Check je 5. 4. 2019.

Informacije o poteku akcij Naj-Pohodnik LPP, prejmete ob včlanitvi v Kolesarsko društvo LPP.

Datoteke
PDF icon Pohodniška knjižica LPP [pdf | 685,9 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.