O družbi

Kolesarjem prijazno podjetje

Prizadevamo si za pridobitev certifikata: Kolesarjem prijazno podjetje

  • Do kolesarjev prijazen zaposlovalec, ki ga bodo vzpostavili na evropski ravni. Tako bodo že preizkušene metodologije pomagale podjetjem vzpostaviti razmere, ki so bolj prijazne do kolesarjev.
  • Take certifikate že poznajo v Nemčiji in na Danskem, ki sta tudi partnerici v projektu Bike2Work.
  • Preverjanje razmer kolesarjenja v službo, od varnih kolesarnic, tušev, garderob do službenih koles, ki so na voljo za službene prevoze. Med možnostmi, ki so na voljo: letna tekmovanja med zaposlenimi in podobne oblike kolesarjenja. 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.