O družbi

Kolesarski izleti in turizem

Pozdravljeni,

za naše člane in nove člane Kolesarskega društva LPP, smo pripravili prvi spoznavni izlet; kolesarili bomo v podzemlju Pece.

Izlet bo 17. aprila ob 7. uri zjutraj. Zbrali se bomo na parkirišču P + R Dolgi most v Ljubljani.

Kolesa in ostalo opremo si bomo izposodili v samem rudniku.

Cena ogleda in izposoja kolesa = 40 €  (v ceno je vključena vstopnina, izposoja kolesa, prevoz in ogled muzejskih zbirk ).

Povratek v Ljubljano okoli 15. ure.

Prijave sprejemamo na elektornsko pošto: kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com

Kolesarska avantura se prične, ko nas sprejme vodnik v Infocentru Geoparka Karavanke in Podzemlje Pece, na Glančniku v Mežici, s katerim se bomo skupaj odpravili do vhoda na Igrčevem v Črni, in se podali v rudnik. Po prekolesarjeni podzemni poti pridemo iz rudnika na Bregu nad Mežico, od koder se bomo spustili po asfaltirani cesti (cca 1,5km) do izhodiščne točke na Glančniku. Stalna temperatura v rovu je okoli 10oC; popolna tema in varnostni predpisi v podzemlju pa zahtevajo posebno opremo. Uporaba čelade in naglavne svetilke je obvezna oprema, ki si jo bomo izposodili ob plačilu vstopnine. Priporočamo topla športna oblačila in kolesarske rokavice.

Celotna pot traja cca 2,5 ure. Starostna omejitev je 10 let.

Vabljeni.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.