O družbi

Članstvo +

Član Kolesarskega društva LPP je lahko vsak, ki izpolni pristopno izjavo in plača letno članarino.

S plačilom letne članarine pridobi celovit paket ugodnosti za varno kolesarjenje, tek in pohodništvo. S člansko izkaznico lahko član uveljavlja ugodnosti pri pogodbenih partnerjih (popusti pri nakupu športne opreme, športne prehrane, odvetniških storitvah, in gostinskih storitvah. 

Zakaj je priporočljivo imeti člansko izkaznico?

  • Ker lahko koristimo popuste pri bonitetih partnerjih.
  • Ker lahko kupujemo opremo po klubski ceni.
  • Ker se lahko družimo z enako mislečimi člani.
  • Ker lahko dobimo cenejše startnine za rekreativne kolesarske maratone.
  • Ker lahko koristimo cenovno ugodne izlete.
  • Ker se splača in izplača.

Članstvo velja od 1. januarja do 31. decembra v tekočem letu.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.