O družbi

Članstvo +

Član Kolesarskega društva LPP je lahko vsak, ki izpolni pristopno izjavo in plača letno članarino.

S plačilom letne članarine pridobi celovit paket ugodnosti za varno kolesarjenje, tek in pohodništvo. S člansko izkaznico lahko član uveljavlja ugodnosti pri pogodbenih partnerjih (popusti pri nakupu športne opreme, športne prehrane, odvetniških storitvah, in gostinskih storitvah pri bonitetnih partnerjih KZS), pridobi pa tudi Belo kolesarsko izkaznico zavarovalnice Adriatic Slovenica ob doplačilu 10€, ki smo jo pridobili s pomočjo Kolesarske zveze Slovenije.

Bela članska izkaznica 10€ pri KZS.

Vključuje ugodnosti pri bonitetnih partnerjih ter vse druge ugodnosti, ki bodo tekoče objavljene na spletni strani KZS oziroma bodo preko elektronske pošte ažurno sporočene vsem imetnikom. Zavarovanje osebne odgovornosti proti tretji osebi v višini 20.000€. Popusti na prireditvah v okviru akcije Slovenija kolesari (na maratonu Franja na primer 4€).
Informacije o kolesarskih prireditvah.

Zakaj je priporočljivo imeti člansko izkaznico?

  • Ker lahko koristimo popuste pri bonitetih partnerjih.
  • Ker imamo s kartico zavarovano odgovornost proti tretji osebi.
  • Ker imamo nezgodno zavarovanje v domovini in tujini.
  • Ker lahko kasko zavarujemo svoje kolo.
  • Ker je cena zavarovanja ugodna.
  • Ker obstaja verjetnost, da poškodujemo samega sebe ali koga drugega in se s celovitim zavarovanjem zavarujemo.
  • Ker se splača in izplača.
 

Članstvo velja od 1. januarja do 31. decembra v tekočem letu.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.