O družbi

Članarina

Članarina

Članska izkaznica

Znesek

Letna

 

= 10€

Upokojenska

 

= 10€

Otroška

 

= Do 15. leta brezplačno

Družinska

2 + 2 =

= 38 (3xzavarovanje)

Denar nakažete na: BIC - banke: HDELSI22
TRR: SI56 6100 0001 3113 098   ( sklic: 00 2018 ali samo 99 )

Pristopno izjavo lahko izpolnite na spletni strani, takoj pod naslovom Kolesarsko društvo LPP, ali pošljete po pošti na naslov:               

Kolesarsko društvo LPP
Celovška cesta 160
1000 Ljubljana

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.