O družbi

Vodstvo Kolesarskega društva LPP

Ob izraženi želji vodstva družbe LPP, da podjetje postane KOLESARJEM PRIJAZNO PODJETJE, se je dne 04.12.2015 sestal Iniciativni odbor v hotelu Mantova na Vrhniki.

Na sestanku so prisotni razpravljali in dali pobude za ustanovitev Kolesarskega društva LPP, pripravili pravilnik in Statut društva  ter določili smernice za delovanje društva. Vsi prisotni člani so se strinjali, da skličemo 19.01.2016 ustanovni občni zbor KD LPP,  sprejmemo Statut in pravila delovanja Kolesarskega društva LPP, izvolimo člane organov društva  in predsednika KD LPP.

Na prvi ustanovni seji smo se sestali dne 19.01.2016 na sedežu društva, Celovška cesta 160, Ljubljana  in ustanovili KD LPP . Izvolili smo člane v odbore društva in izvolili predsednika društva.

Vse skupaj je potekalo v prijetnem vzdušju in ustvarjalnem duhu.

Vodstvo društva –  Upravni Odbor :

Predsednik društva : Milan Černigoj
Podpredsednik : Roman Verbič
Član : Miran Kovačič

 

Naslov društva KD LPP:

Kolesarsko društvo LPP
Celovška cesta 160
1000 Ljubljana

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.