O družbi

Kolesarsko zavarovanje

Kolesarsko zavarovanje:

Kljub največji previdnosti se ni mogoče izogniti nezgodam, ki nam pretijo v vsakdanjem življenju. Nezgodno zavarovanje nam omogoča, da delovno sposobnost in življenje, ki sta za vsakega posameznika neizmerne vrednosti, zavarujemo. Je odgovor na nevarnosti, ki nas obdajajo na vsakem prevoženem kilometru in vsakem koraku. Posebej pomembno je, da zavarujemo naše največje bogastvo, otroke, ki so igrivi, razigrani in dostikrat tudi neprevidni. Odgovorno je, da jih zavarujemo. Varno na pot.


Bela kolesarska izkaznica ob doplačilu 10€ pri članarini KD LPP:

Vključuje zavarovanje odgovornosti in komercialne popuste. Število članov kluba ali društva, ki so »registrirani« pri nacionalni panožni športni zvezi, je eno izmed meril, s katerimi klubi in društva kandidirajo na razpise na lokalni ravni. Zato je »bela kolesarska izkaznica« namenjena najširšemu krogu ljubiteljev kolesarstva, se pravi ne samo tistim, ki se vozijo s kolesom, ampak tudi njihovim spremljevalcem in podpornemu osebju.

Povezava do pomembnih dokumentov ob primeru nezgode: Zavarovanje pri KZS.

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.