O družbi

O društvu

Kolesarsko društvo LPP je sestavljeno iz tekmovalnega in rekreativnega dela članstva, družin in ostalih športnih navdušencev.

V prvi vrsti bomo organizirali kolesarske izlete, ki so primerni za vse skupine kolesarjev. Z različnimi aktivnostmi za kolesarje in pohodnike bomo prebujali vašo željo po športu in zdravem gibanju v naravi, ki bo vaše stalno gonilo za sodelovanje v našem društvu in na naših izletih.

Da bi bilo vaše članstvo čim bolj ugodno za vas, smo se povezali z različnimi podjetji, ki nudijo popuste na odlično športno opremo, z zavarovalnico, da boste varno kolesarili in s predstavniki na vseh področjih, ki so za kolesarje pomembna, da boste o tej športni panogi čim več izvedeli in jo čim bolje spoznali.

Članstvo v društvu je sestavljeno iz tekmovalnega dela članov in iz dela članov, ki kolesarijo rekreativno. Naše tekmovalce bomo vzpodbujali za udeležbo na tekmovanjih – kot je na primer Slovenski amaterski pokal, in podobno – od njih pa bomo zahtevali tudi dobre rezultate.

V rekreativni del članstva želimo vključiti čim več zaposlenih iz podjetja LPP, istočasno pa odpreti vrata ostalim zunanjim članom iz celotne ljubljanske regije za čim bolj kakovostno druženje. Predvsem pa si želimo včlaniti v naše društvo čim več družin, katere bomo ozaveščali o tem, kako je najbolje poskrbeti za svojo varnost in varnost svojih otrok.

Poskrbeli smo za razpoznavne in kakovostne drese, katere lahko dokupite, da boste lažje in bolj prepoznavno kolesarili po prelepih poteh, ki jih ponuja naša bližnja in daljna okolica. Poskrbeli bomo za navodila o zdravem načinu življenja, za raznolikost predavanj in usposabljanj, udeleževali se bomo vseh pomembnejših dogodkov v povezavi s kolesarji in se trudili, da bi našli pot, kako ustrezno in varno umestiti, razen zložljivih koles, s katerimi na avtobusih LPP lahko že potujete, tudi klasična kolesa na avtobuse LPP.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.