O družbi

Spletna pristopna izjava

S poslanim obrazcem izjavljam, da želim postati član/ica Kolesarskega društva LPP, da sem statut društva in interna pravila prebral/a ter ga razumel/a in se z njim strinjam. V društvu bom deloval/a skladno s statutom društva.

Društvu dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe delovanja društva, pri čemer je Kolesarsko društvo LPP dolžno ravnati v skladu z določili nove evropske uredbe Zakona o varstvu osebnih podatkov ( GDPR ) s 25. majem 2018. Dovoljujem tudi javno objavljanje slikovnega, video in zvočnega materiala, ki vsebuje moje posnetke in prikazuje dejavnost društva KD LPP. 

Seznanjen/a sem, da na vseh prireditvah, ki jih organizira Kolesarsko društvo LPP, sodelujem na lastno odgovornost in v primeru nezgode ne želim uveljavljati odškodninskih zahtevkov do Kolesarskega društva LPP.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.