Info za uporabnike

Obvoz linij 2, 7 in 7L

Od ponedeljka, 4. 3. 2019, do predvidoma petka,15. 3. 2019, bosta liniji 7 in 7L zaradi rekonstrukcije križišča Celovška cesta, Drenikova ulica in ulica Na Jami, na OBVOZU.

Obvozna trasa: Celovška cesta – Šišenska cesta – Vodnikova cesta in naprej po redni trasi, ter enako v obratni smeri.

Avtobusi ustavljajo na vseh rednih postajališčih obvozne trase.

Prestavljeno je tudi končno postajališče Nove Jarše.

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.