Info za uporabnike

Služba za vzdrževanje vozil - delavnice

Služba za vzdrževanje vozil skrbi za brezhibnost avtobusov LPP ter izvaja servisiranje in popravila gospodarskih vozil tudi za zunanje naročnike. V okviru službe delujeta pralnica vozil ter pooblaščena delavnica za tahografe in elektroniko, nosilec standarda SIST EN ISO/IEC 17020, tipC. Služba za vzdrževanje vozil omenjene dejavnosti opravlja že vrsto let zato so izkušnje, znanje in šolano osebje nujno vodilo pri vzdrževanju in servisiranju gospodarskih vozil. Poleg ostalih uslug, lahko nudimo dodatne količinske popuste na opravljene storitve in se naročniku tudi terminsko prilagodimo. V zadnjem letu dopolnjujemo teoretično znanje s praktičnim in sicer na področju plinskih avtobusov. Naše izkušnje so bogat vir znanja za vse, ki želijo o novostih v povezavi z avtobusi na metan pridobiti kar največ informacij.

TRADICIJA, KI ZAGOTAVLJA KAKOVOST IN ZAUPANJE

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.