Poletna šolska mesečna vozovnica

Poletno šolsko mesečno vozovnico, ki velja tri mesece (do konca avgusta) lahko kupite za ceno ene junijske mesečne vozovnice. Če terminske kartice Urbana še nimate, jo lahko uredite v Potniškem centru LPP, Slovenska  56, 1000 Ljubljana in na Avtobusni postaji Ljubljana. Tuji študentje morajo predložiti LPP veljavno študentsko izkaznico. Ponudba velja samo za mestne in integrirane linije LPP.

POMEMBNO: Dijake in študente, ki bodo kupili kombinirane vozovnice (medkrajevni + mestni za Ljubljanski potniški promet) naprošamo, da nakup vozovnice brez izjem uredijo do dvajsetega v mesecu juniju. Velja tudi za dijake in študente, ki so vozovnico pri medkrajevnem prevozniku že kupili, niso pa še uredili vozovnice za mestni potniški promet.

Vse vrste šolskih mesečnih vozovnic za mestni potniški promet in za medkrajevni potniški promet LPP za šolsko leto 2013 / 2014 bomo pričeli izdelovati predvidoma avgusta 2013. Uporabniki bodo dobili novo urbano ob predložitvi potrjene »Vloge za izdajo subvencionirane mesečne vozovnice«. Več o postopku pridobivanja terminske urbane.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.