7. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ

Kolesarsko društvo LPP  se pridružuje akciji:  Slovenija Kolesari

Otvoritev kolesarske sezone 2017 - 7. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ. Vabljeni, da zakolesarite v novo kolesarsko sezono na dogodku. 7. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ, ki bo v soboto, 18. marca 2017, start ob 10. uri v Marini Portorož.

Organiziramo skupinski prevoz z avtobusom in kolesarsko prikolico za 20 oseb – odhod v soboto, 18.03. 2017, ob 7:00 pred sedežem društva, Celovška cesta 160, Ljubljana.

Prijave začnemo sprejemati po 1. februarju na el. naslov društva ali pri mestnem prometniku – Romanu ali Tadeju. Prevoz in startnina za člane kolesarskega društva sta brezplačni, za ostale, ki bi želeli oditi z nami na obalo, pa bo ob predprijavi cena prevoza 15 € + startnina.

KOLESARSKE TRASE: Na voljo bodo tri trase, in sicer:

  • MALA TRASA: 38 km s 180 m višinske razlike (PREČKAMO MEJNI PREHOD – obvezno je potrebno imeti s seboj osebno izkaznico ali potni list);
  • SREDNJA TRASA: 56 km s 400 m višinske razlike (PREČKAMO MEJNI PREHOD – obvezno je potrebno imeti s seboj osebno izkaznico ali potni list); 
  • DOLGA TRASA: 88 km s 960 m višinske razlike (PREČKAMO MEJNI PREHOD – obvezno je potrebno imeti s seboj osebno izkaznico ali potni list)

V letu 2017 z gibanjem Slovenija Kolesari uspešno širimo slovenske kolesarske vrste. Vedno več nas je in vse več časa namenimo kolesarjenju, kar utrjuje naše zdravje in prispevak našemu dobremu počutju. Pridružite se nam tudi vi in povabite še svoje prijatelje ter znance. Prireditev v koledarju SLOVENIJA KOLESARI v letu 2017 je skupno 70.

Odlično izpeljane prireditve so zagotovilo za nepozabna doživetja, tekmovalne užitke, druženja in nova poznanstva. Obenem pa spoznavamo tudi našo kulturno in naravno dediščino ter odkrivamo lepote naše dežele. S tem, da se odločimo sodelovati na vsaj PETIH prireditvah, vključenih v akcijo SLOVENIJA KOLESARI, rekreativni kolesarji najlepše promoviramo kolesarjenje in skrb za naše zdravje, hkrati pa prispevamo tudi k razvoju turizma na sončni strani Alp.

Kolesarski maratoni so netekmovalnega značaja, za vso družino in idealna otvoritev kolesarske sezone.

Zakolesarite v novo sezono z nami in naredite nekaj zase. Ne bo vam žal.

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.