O družbi

1. Mtb tekma za Pokal – LPP in kolesarsko-pohodniški izlet

V nedeljo, 28. maja 2017, smo naše člane peljali v Kočevje na kolesarski izlet na Mestni vrh. Izletu smo dodali tudi malo zdrave tekmovalnosti, saj so nas pričakali naši gostitelji iz KD Melamin, ki so tekmovalce na 9 km vzponu tudi testirali. Zmago in 2. mesto sta osvojila odlična člana iz Melamina. Kolesarji so tekmovali ali se peljali v svojem ritmu in si ogledovali čudovito okolico, druga vodena skupina je šla na vrh peš v spremstvu dveh vodičev iz PD Kočevje. Po srečanju na vrhu in podelitvi priznanj ter odlični pogostitvi smo se skupaj odpravili na ogled Ledene jame, iz katere so nekoč vozili led v Pivovarno Union, ko je bila še Koslerjeva. Led v jami se obdrži celo leto. Da je vse potekalo po pravilih in v zadovoljstvo udeležencev, je Avtohiša Randelj poskrbela za štartni prostor in merjenje časov. Tokrat smo kočevske gozdove zavzeli člani kolesarskega društva LPP, umaknili so se celo medvedje, saj nismo uspeli srečati nobenega.

Vsi aktivni člani našega društva smo se v popoldanskem času veseli vrnili v Ljubljano z avtobusom, ki ga je sponzoriralo podjetje LPP, za kar se mu tudi lepo zahvaljujemo.

Dobro, da so še podjetja, ki imajo občutek in željo, da pomagajo društvom in spodbujajo svoje zaposlene k aktivnemu preživljanju prostega časa oziroma za prijateljska druženja.

Milan Černigoj,

predsednik KD LPP

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.