Aktualno

13. junija se na ljubljanske ulice vrača električni vlakec Urban

13. junija se na ljubljanske ulice vrača električni vlakec Urban. Pustite se mu zapeljati in se z njim odpravite na krožno vožnjo, ki vključuje največje znamenitosti mesta. Urban svojo vožnjo začenja v bližini Mestne hiše vsak dan, ob 11. uri (velja posebni vozni red). Zadnji odhod iz začetnega postajališča bo ob 17. uri.

Z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa, bodo na električnemu vlakcu Urbanu veljali posebni ukrepi. Za potnike bo med vožnjo obvezna uporaba zaščitnih mask, pred vstopom v vozilo pa si bodo morali razkužiti roke. Število potnikov bo omejeno in sicer se bo hkrati lahko peljalo 15 potnikov (od tega je eno mesto rezervirano za osebe z oviranostmi).

Podrobnejše informacije o vožnji z vlakcem.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.