O družbi

14. Krompirjev pokal Bam.Bi

V Voklem so se kolesarji merili na cestni dirki za 14. Krompirjev pokal Bam.Bi, na krožni cestni dirki 81 in 43,2 km. Dirke se je udeležil tudi naš tekmovalec in kljub hladnemu in mokremu vremenu odpeljal odlično dirko. Slabo vreme je nekoliko prestrašilo ostale člane, kar je bil vzrok, da se niso dirke udeležili v večjem številu. Na drugem štartu je bilo 66 tekmovalcev. Absolutno je zmagal Andrej Žavbi pred Iztokom Melanškom (TUŠ T.E.A.M.) in Milanom Černigojem KD LPP.

V kategoriji Master E je bil Milan Černigoj drugi. Kljub mrzlemu vremenu so se organizatorji potrudili in izpeljali dirko do konca brez zapletov in zavlačevanja ob razglasitvi, saj se je vsem mudilo v topel objem naših domov.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.