O družbi

34. Komunaliada - Kolesarjenje

V Celje smo poslali štiri člansko ekipo (dva para), da zastopajo JP LPP na 34. Komunalijadi. Tekmovanje v kolesarjenju je potekalo v okviru 19. Tuševega vzpona na Celjsko kočo, kjer so morali tekmovalci opraviti s 7 km dolgim vzponom in okoli 500 v. m.

Rezultati in podelitev pokalov bo na dan 34. Komunaliade 9. 6. 2018 na Celjskem razstavišču.

Čestitke našim kolesarjem, ki so se odlično borili s sotekmovalci in strmim vzponom.

Fantje so pritegnili veliko pozornosti že zaradi odličnih rezultatov in lepih dresov, ki odlično predstavljajo naše podjetje LPP.

 

Hvala Celje za novo športno disciplino v kolesarjenju in prijetno druženje na ciljnem prostoru, ter odlično in okusno hrano.

Odlični ste. Bravo - Celje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.